red-cp-background
cp-logo-responsibly-made
responsibly-made-logo

* Naši proizvodi izrađuju se u postrojenjima tvrtke Colgate-Palmolive u kojima se povećava učinkovitost energije i vode, teži se prema nultoj stopi otpada, nastoje se spriječiti bilo koje nezgode na radnom mjestu te se provode etičke radne prakse.

Upravljanje okolišem

Obvezali smo se pridržavati svih važećih pravila i propisa o okolišu, a često i premašujemo standarde, u pogledu načina na koji izrađujemo i plasiramo svoje proizvode na tržište te upravljamo svojim objektima. Ekološka djelotvornost u tvrtki Colgate određena je strogim standardima. U svim našim objektima u potpunosti je proveden sustav upravljanja okolišem koji obuhvaća široki raspon kategorija, uključujući energetsku učinkovitost, klimatske promjene, upravljanje vodom i gospodarenje otpadom.

responsibly-made-products-img1

Česte teme

  Zaštita na radu

  Zaposlenici tvrtke Colgate-Palmolive diljem svijeta posvećeni su održavanju snažne kulture sigurnosti te zdravih i sigurnih radnih uvjeta, nastojeći postići nulte stope ozljeda na radnom mjestu.

  responsibly-made-products-img2

  Glavne teme

   Radna praksa

   Tvrtka Colgate-Palmolive već je niz godina predana poštivanju ljudskih i radnih prava diljem svijeta te podržava Opću deklaraciju Ujedinjenih naroda o ljudskim pravima i temeljne standarde rada Međunarodne organizacije rada (ILO). Tvrtka Colgate-Palmolive surađuje i traži poslovne partnere koji dijele njezinu predanost univerzalnim ljudskim pravima. Prepoznajemo odgovornost poduzeća za poštivanje radnih prava i suradnju s dionicima u poštivanju univerzalnih ljudskih prava.

   responsibly-made-products-img3

   Glavne teme

    Partnerstva i priznanja

    Važan element odgovornih napora u proizvodnji tvrtke Colgate-Palmolive jest naš angažman i suradnja s vanjskim partnerima, koji upotpunjuju njezine snažne unutarnje sposobnosti i pružaju neovisno jamstvo treće strane.

    Glavne teme

    science-based-targets-logo
     leed-logo
      true-zero-logo
       national-safety-council-proud-member-logo
        energy-star-award-2021-logo
         acgih-logo
          orc-hse-logo
           unglobal-compact-we-support-logo

            *Our Responsibly Made claim applies to all Colgate-Palmolive owned and operated facilities. Aspects related to Sustainable & Safe Ingredients, Responsible Sourcing, Sustainable Packaging and more can be found on our sustainability website.
            Program ”LEED” i povezani logotipovi zaštitni su znakovi u vlasništvu američkog Vijeća za zelenu gradnju i koriste se uz odobrenje.